Hoitovapaata vihreyttä kotiin ja toimistoon

Kukka- ja vihertuotteita värikkäisiin tilanteisiin ja tunteisiin. Elämäsi juhlat tai päivän piristys - kukilla luot muistoja, jotka kestävät.

Helppoa vihersisustamista

 

Freesie sammaltauluilla luot ympäröivään tilaasi jotain uutta ja inspiroivaa! Aidon sammaleen kaunis pinta herättelee aisteja, piristää tilaa ja rauhoittaa mieltä.

 

Sammaltaulu käy hienosti osaksi vihersisustusta tai katseenvangitsijaksi tilan ainoana viherelementtinä. Valo-olosuhteiltaan haastaviin, hämäriin nurkkiin sammaltaulu on vaivaton ratkaisu, sillä se ei vaadi auringonvaloa tai keinovalaistusta pysyäkseen kauniina.

 

Ihastuttavan vihreyden tuovina materiaaleina tauluissa on aito sammal ja jäkälä, jotka on käsitelty säilyttämään pehmeytensä ilman hoidon tarvetta. Käsitelty sammal ei tarvitse vettä, valoa tai muuta huolenpitoa.

Pyöreä kaksipuoleinen sammaltaulu

 

Laipioon ripustettava kaksipuoleinen pyöreä Freesie-sammaltaulu antaa pirteyttä ja eloa tilaan monelta suunnalta tarkasteltuna. Tyylikäs metallikehys tuo kontrastia pehmeän sammaleen rinnalla. Saatavana kolmessa koossa, halkaisijalla 40, 30 tai 20 cm.

Valmistamme Freesie-sammaltaulut käsityönä ja yksilöllisesti.

Jokainen taulu on uniikki!

Ekologinen valinta

 

Käsitellystä sammaleesta valmistetut viherelementit ovat ekologinen vaihtoehto perinteisille viherkasveille, joiden kasvattaminen suurissa kasvihuoneissa vaatii paljon vettä, energiaa ja mahdollisia torjunta-aineita. Sammaltaulu on sisustuksen pitkäaikainen katseenvangitsija ilman hoidon ja uusimisen tarvetta.

 

Freesie-sammaltauluihin käyttämämme kasvimateriaali on eurooppalaista alkuperää, eikä siihen ole käytetty lannoitteita tai torjunta-aineita. Materiaaliin lisätty säilöntäaine on täysin myrkytön ja käsittelyprosessi mahdollisimman ekologinen. Erilaiset sammaleet ja jäkälät kerätään hellävaraisesti käsin laajoilta alueilta, jolloin yhden alueen sammalkanta ei kärsi liiaksi keruusta. Materiaalin pidempien etäisyyksien kuljetuksissa suositaan lentorahdin sijasta huomattavasti vähemmän hiilidioksidipäästöjä tuottavaa laivarahtia.

Tutustu sammaltuotteisiimme

Sammaltaulu omalla logolla tai tekstillä

 

Sammaltaulu luo tilaan luonnonläheistä raikkautta ja pehmentää osaltaan myös akustiikkaa. Yrityksesi oma logo tai teksti sammaleen päällä on näyttävä lisä ja uniikki elementti asiakastilan tai toimiston sisustukseen.

Sammaltaulu on mullattomana allergisoimaton ja siten huoleton valinta myös allergiakotiin. Hoitovapaa vihreyden tuoja on ihanteellinen sisustuselementti myös paljon matkustaville tai muutoin huolettomuutta kaipaaville sisustajille.

 

Sammaltaulun pitkän iän takaajana on valita sammaltaululle sopiva paikka, jossa se ei altistu jatkuvalle auringon valolle, lämmölle tai kosketukselle. Muuta huolenpitoa taulusi ei tarvitse.

Aidon sammaleen kaunis pinta herättelee aisteja, piristää tilaa ja rauhoittaa mieltä.

Aidon sammaleen kaunis pinta herättelee aisteja, piristää tilaa ja rauhoittaa mieltä.