Omannäköisen visuaalisen ilmeen johdonmukainen käyttäminen on osa brändin rakentamista, joka edesauttaa yrityksen tunnettavuutta. Graafinen ilme vaikuttaa yrityskuvaasi ja siihen, mitä mielikuvia yrityksesi herättää.


Hyvä suunnittelu tukee yrityksen liiketoimintaa. Autamme asiakastasi ymmärtämään viestisi mahdollisimman hyvin.

Oma ilme haltuun!

 

Onko sinulla kiire, tai et osaa itse? Me autamme sinua yritysilmeen suunnittelussa ja markkinointiin tarvitsemasi materiaalin toteuttamisessa.

Yrityksesi markkinoinnin tarpeet voivat olla hyvin erilaisia. Toteutamme sinulle valmiiksi esitteet, myymälämateriaalit, ikkunateippaukset, printtimateriaalit messuille ja tapahtumiin sekä pakkaussuunnittelua tuotteisiisi.

Hoidamme myös painotarjoukset tuotteisiin sekä

nettisivujen toteutukset ja yrityksesi digimarkkinoinnin yhteistyökumppaniemme kanssa.

Aloittavalle yritykselle olemme koonneet kolme erilaista suunnittelupakettia, joissa on materiaalia markkinoinnin ja myynnin tarpeisiisi.

 

  • Logo
  • šKäyntikortti
  • Lomakepohja
  • Värien määrittely
  • šTypografian määrittely
  • šGraafinen ohjeistus

Freesie LUOVAlta saat uuden ilmeen yrityksellesi tai apua markkinointiin tarvitsemasi materiaalin toteuttamisessa. Autamme sinua erottumaan ilmeelläsi!

 

Toteutamme valmiiksi esitteet, myymälämateriaalit, ikkunateippaukset, printtimateriaalit messuille ja tapahtumiin sekä pakkaussuunnittelua tuotteisiisi.

 

Hoidamme puolestasi myös markkinointimateriaalien tarjouspyynnöt sekä nettisivujen toteutukset ja yrityksesi digimarkkinoinnin yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Tarvitsetko apukäsiä?

Tutustu töihimme

Muotoilemme viestisi.

 

Pidämme rimamme korkealla ja työmme laadun vakaana. Kiitos, että saamme olla tekemässä hyvää yrityksellesi!

Toteutamme yrityksesi näköisen visuaalisen ilmeen tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Laadimme myös tarpeidesi mukaisen graafisen ohjeiston, jotta pääset käyttämään uutta ilmettäsi johdonmukaisesti.

 

Tässä muutamia esimerkkejä töistämme, joissa ilmeen uudistus on käsialaamme.

 

 

Autamme, että sinut huomataan!

Tarvitsetko apukäsiä?